Wij geloven in een digitale wereld die toegankelijk is voor iedereen. Onze quote – “Design voor iedereen: toegankelijkheid als standaard” – vormt de kern van alles wat we doen. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren, onderhouden en optimaliseren van toegankelijke websites, met een diepe kennis van digitale toegankelijkheidsnormen.

Onze diensten omvatten:

  • Webontwikkeling in WordPress: We bouwen websites die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook grotendeels voldoen aan de belangrijkste toegankelijkheidscriteria, waardoor ze bruikbaar zijn voor een breed publiek.
  • Website Onderhoud en Optimalisatie: Onze kennis in digitale toegankelijkheid zorgt ervoor dat uw website niet alleen actueel blijft, maar ook toegankelijker voor alle gebruikers.
  • Toegankelijkheidstests: Wij voeren grondige tests uit, zowel handmatig als met geavanceerde automatische tools, om ervoor te zorgen dat uw website zoveel mogelijk aan alle toegankelijkheidsnormen voldoet.
  • Video- en PDF-toegankelijkheid: Van ondertiteling en transcripties voor video’s tot het toegankelijk maken van PDF-bestanden, wij zorgen ervoor dat al uw digitale content toegankelijker is.
  • Oplossingen voor Geïdentificeerde Problemen: Wanneer we problemen tegenkomen, zoeken we proactief naar effectieve oplossingen om de toegankelijkheid te verbeteren.
  • Communicatie en Advies: We communiceren niet alleen met uw klanten om toegankelijkheidsproblemen op te lossen, maar bieden ook deskundig advies over hoe u uw digitale inhoud beter toegankelijk kunt maken.
  • Content Creatie: wij helpen bij het schrijven van webteksten die makkelijker leesbaar zijn, en het voorzien van afbeeldingen van Alt-teksten.
  • Structuur en Contrast: Wij zorgen voor een optimale structuur van webpagina’s en een juiste contrastverhouding om maximale leesbaarheid en gebruiksgemak te garanderen.

Wij Da11y’s zetten we ons in voor het creëren van een inclusieve digitale omgeving waar iedereen toegang toe heeft. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we uw digitale aanwezigheid kunnen verbeteren in een toegankelijke en uitnodigende omgeving voor iedereen.

Quote: 'Design voor iedereen: toegankelijkheid als standaard"-Da11y