Da11y’s: Uw Partners in Digitale Toegankelijkheid

Wij Da11y’s geloven in een digitale wereld die voor iedereen toegankelijk is. Als gespecialiseerde Digital Accessibility Assistants, zetten wij ons in om het internet een inclusievere plek te maken. Onze missie is om ZZP’ers en MKB-bedrijven te ondersteunen in hun reis naar digitale toegankelijkheid, zodat hun diensten en producten bereikbaar zijn voor alle klanten, ongeacht hun beperkingen of uitdagingen.

Onze Diensten

WordPress Websites: Toegankelijk en Gebruiksvriendelijk
Wij bouwen WordPress-websites die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook voldoen aan de belangrijkste toegankelijkheidscriteria. Een toegankelijke website is een effectieve website – en wij helpen u daarbij.

Onderhoud en Optimalisatie
Digitale toegankelijkheid is een doorlopend proces. Wij zorgen ervoor dat uw website up-to-date blijft met de nieuwste toegankelijkheidsnormen en -praktijken, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijf.

Grondige Toegankelijkheidstesten
Met een combinatie van handmatige evaluaties en geavanceerde scantools, testen wij uw website grondig om eventuele toegankelijkheidsproblemen op te sporen en op te lossen.

Video Ondertiteling en Transcripties
Video’s zijn een krachtig middel om uw boodschap over te brengen, en wij zorgen ervoor dat ze voor iedereen toegankelijk zijn door duidelijke ondertiteling en transcripties te bieden.

Toegankelijke PDF-documenten
Wij transformeren uw PDF-bestanden in toegankelijke documenten, zodat iedereen ze kan lezen en gebruiken.

Onze Belofte

Wij begrijpen dat digitale toegankelijkheid een essentieel onderdeel is van een succesvolle online aanwezigheid. Wij werken nauw samen met onze klanten om oplossingen op maat te bieden die niet alleen voldoen aan de wettelijke vereisten, maar ook de gebruikerservaring voor al uw klanten verbeteren.

Laten We Samenwerken!
Wilt u meer weten of bent u klaar om uw digitale toegankelijkheid te verbeteren? Neem contact met ons op en laten we samen de digitale wereld toegankelijker maken!

Scroll naar boven