Til je carrière naar het volgende niveau: Word een Digital Accessibility Assistant!

De digitale wereld is voortdurend in ontwikkeling, en de vraag naar toegankelijke online content groeit elke dag. Dit biedt een unieke kans voor Technisch Virtual Assistants en WebAssistants om de volgende stap in hun loopbaan te nemen door specialisten te worden in digitale toegankelijkheid. Daarom introduceren we met trots ons Digital Accessibility Assistant Programma, een training ontworpen om je vaardigheden te versterken en je voor te bereiden op de uitdagingen van morgen.

Waarom digitale toegankelijkheid belangrijk is

Digitale toegankelijkheid zorgt ervoor dat websites, tools en technologieën bruikbaar zijn voor iedereen, inclusief mensen met beperkingen. Door je te specialiseren in dit veld, draag je bij aan een inclusievere wereld en vergroot je je waarde op de arbeidsmarkt.

Wat je zult leren

Onze training is intensief en allround. Je leert o.a. hoe je:

  • Websites in WordPress bouwt die voldoen aan de toegankelijkheidscriteria.
  • Video’s en PDF-bestanden toegankelijk maakt.
  • Websites test met zowel handmatige als automatische tools.
  • Effectief communiceert met klanten over toegankelijkheidsproblemen.

Voor wie is dit programma?

Dit programma is perfect voor Technisch Virtual Assistants en WebAssistants die hun dienstenaanbod willen uitbreiden en een niche-expertise willen ontwikkelen in een groeiend en belangrijk domein.

Word een pionier in digitale toegankelijkheid

Door deel te nemen aan ons programma, zet je niet alleen een stap vooruit in je carrière, maar word je ook deel van onze community van gedreven specialisten. Samen zullen we de digitale wereld toegankelijker en inclusiever maken.

Word ook een held die de digitale wereld nodig heeft! Schrijf je nu in.

Scroll naar boven