Da11y: De Strijd Tegen Digitale Uitsluiting

Quote: 'Hoe da11y.nlde strijd aangaat met digitale uitsluiting.'

In de snel evoluerende wereld van technologie en digitale media is toegankelijkheid een cruciaal aspect geworden. Het vermogen om toegang te krijgen tot digitale informatie en diensten zou geen privilege mogen zijn, maar een recht voor iedereen, ongeacht hun capaciteiten. Bij Da11y delen we deze overtuiging en zetten we ons in om het digitale landschap toegankelijker te maken voor iedereen.

Het streven naar Toegankelijke Websites

Een van de manieren waarop we bij Da11y de strijd tegen digitale uitsluiting aangaan, is door toegankelijke WordPress-websites te bouwen. We begrijpen dat een website de eerste indruk is die veel mensen van een organisatie krijgen. Daarom streven we ernaar om websites te creëren die grotendeels voldoen aan toegankelijkheidscriteria. Dit betekent dat mensen met verschillende capaciteiten zonder problemen kunnen navigeren en de inhoud kunnen consumeren.

Voortdurende kennis van Digitale Toegankelijkheid

Digitale toegankelijkheid is geen vaststaand concept; het evolueert voortdurend. Daarom blijven we bij Da11y up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied. We willen ervoor zorgen dat jouw website aan de hoogste normen voldoet en toegankelijk blijft voor iedereen.

Grondige Testing en Oplossingen

Het is niet genoeg om alleen te beweren dat een website toegankelijk is; we testen dit grondig. We maken gebruik van zowel handmatige als automatische scantools om mogelijke toegankelijkheidsproblemen op te sporen. Als we problemen vinden, werken we aan oplossingen om ervoor te zorgen dat iedereen zonder hindernissen toegang heeft tot de inhoud.

Toegankelijke Video’s en PDF-bestanden

Wij begrijpen we het belang van multimedia-inhoud. Daarom voorzien we onze video’s van ondertiteling en transcripties, zodat de inhoud voor iedereen toegankelijk is. Bovendien maken we PDF-bestanden toegankelijk, zodat niemand wordt buitengesloten van belangrijke informatie.

Klantgerichte Communicatie

We geloven in samenwerking met onze klanten om website-gerelateerde toegankelijkheidsproblemen op te lossen. Samen zorgen we ervoor dat iedereen toegang heeft tot de benodigde informatie en diensten.

Webteksten die Leesbaar Zijn

We nemen we ook de kwaliteit van webteksten serieus. We schrijven webteksten die gemakkelijker gelezen kunnen worden, met duidelijke taal en een focus op begrijpelijkheid.

Alt-teksten voor Afbeeldingen en Juiste Structuur

We zorgen ervoor dat afbeeldingen voorzien zijn van Alt-teksten, zodat ook mensen met visuele beperkingen de inhoud kunnen begrijpen. Bovendien zorgen we ervoor dat webpagina’s de juiste structuur hebben en voldoen aan de juiste contrastverhouding voor tekst en achtergrondkleuren, wat essentieel is voor leesbaarheid.

Bij Da11y willen we een inclusieve online wereld creëren waarin iedereen kan deelnemen, ongeacht hun capaciteiten. Digitale toegankelijkheid is een uitdaging waar we met passie aan werken. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen de strijd aangaan tegen digitale uitsluiting. Samen maken we het verschil!

Scroll naar boven